Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-04@23:46:30 GMT

اوضاع اردوی تیم استقلال قمر در عقرب است!

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۲۳۸۸۴

اوضاع اردوی تیم استقلال قمر در عقرب است!

پس از کش و قوس‌های فراوان بالاخره استقلال برای انجام مهمترین بخش آماده‌سازی خود راهی اردوی ترکیه شد، البته به صورت نصفه و نیمه!

به گزارش صدای ایران سفری که قرار بود صبح روز دوشنبه ۱۸ تیر انجام شود عصر سه‌شنبه صورت گرفت و تا آستانه لغو شدن هم پیش رفت. استقلال از درون مشکلات بسیاری دارد که اگر یکسری بدهی‌ها را هم به آن اضافه کنیم، می‌بینیم که شرایط سختی در انتظار شفر و شاگردانش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارشی از آنچه تا ظهر دیروز در اردوی آبی‌پوشان گذشت را بخوانید:
گفتگو بدون مترجم
به نقل از خبر ورزشی، مربیان و بازیکنان طبق قرار قبلی در رستوران هتل المپیک جمع شدند تا بعد از صرف صبحانه با اتوبوس راهی فرودگاه شوند. چمدان‌های اعضای تیم جلوی در ورودی هتل توی چشم می‌زد. به قول یکی از بازیکنان انگار قرار بود یک تیم محلی به مسافرت داخلی برود. بعد از صرف صبحانه شفر، مهدی رحمتی را به گوشه‌ای از لابی فرا خواند تا با کاپیتان تیمش در خصوص مسائل مربوطه صحبت کند. مترجم شفر در هتل حضور نداشت و سرمربی آلمانی مجبور بود با استفاده از لغات ساده حرف‌هایش را به کاپیتان انتقال دهد. صحبت‌های آن‌ها طولانی بود. تعدادی از اعضای تیم سپیدرود رشت هم در همان بخش لابی نزدیک شفر و رحمتی نشسته و مشغول نوشیدن چای بودند. آن‌ها می‌گفتند سرمربی استقلال به قدری از مشکلات ناراحت است که باید نگران سلامتی‌اش بود و مدام تکرار می‌کرد تیمی که می‌خواستم قهرمان آسیا کنم با مدیریت آقایان در شرایط وخیم قرار دارد.
استقلال ناقص به اردو رفت
استقلال همانند سایر تیم‌های داخلی می‌تواند از ۱۸ بازیکن بزرگسال، ۹ بازیکن زیر ۲۳ سال و ۱۱ بازیکن زیر ۲۱ سال استفاده کند. از جمع نفرات بزرگسال استقلال بهنام برزای، لئوناردو پادوانی، داریوش شجاعیان، محسن کریمی، امید ابراهیمی، جابر انصاری، بویان و... در لیست نیستند. روزبه چشمی مهمان کلینیک باشگاه است، سرور جپاروف و تیام هنوز به اردو ملحق نشده و تکلیف‌شان مشخص نیست، مرتضی آقاخان و میثم تیموری ۲ بازیکن جدید مصدوم هستند. سیدمجید حسینی و پژمان منتظری هم تکلیف خودشان و باشگاه را مشخص نکرده‌اند. دیروز در تیم اعزامی استقلال به ترکیه سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، فرشید باقری، حسین حسینی، وریا غفوری، آرمین سهرابیان، فرشاد محمدی‌مهر، محمد دانشگر، فرشید اسماعیلی و مهدی قائدی چهره‌های قابل شناسایی برای اهالی فوتبال بودند، چون سایر نفرات بازیکنان رده سنی امید محسوب می‌شوند. در واقع استقلال با تیمی کاملاً ناقص به ترکیه رفت. ناراحتی و عصبانیت شفر از چهره‌اش کاملاً پیدا بود. شفر هنگام صحبت کردن با پسرش و همچنین موقع حرف زدن با کولی اسم دو نفر از مدیران استقلال را به زبان آورد و به انگلیسی گفت: آن‌ها من و تیمم را نابود می‌کنند! البته اگر این موضوع بازتاب زیادی پیدا کند، سرمربی آلمانی را وادار به تکذیب خواهند کرد.
اعتراض بازیکنان
ساعت ۱۱ صبح وقتی خبری از نصرا... عبداللهی به عنوان سرپرست تیم در هتل نشد، صدای اعتراض بازیکنان درآمد و می‌گفتند باشگاه باید یک سرپرست جوان‌تر بگذارد تا انرژی کار کردن داشته باشد. نصرا... عبداللهی خیلی وقت‌ها نمی‌رسد کار‌های مربوط به حوزه فعالیت خود را انجام دهد و در اکثر مسافرت‌ها مدیر رسانه‌ای تیم، هم مترجم است هم کار‌های سرپرست را انجام می‌دهد. اعتراض به کار‌های توفیقی هم در اردوی استقلال علنی شده است. بازیکنان می‌گفتند برخی دنبال لقب و عکس یادگاری و فعالیت در فضای مجازی هستند.
تیپ جلف
لباس‌های ورزشی تقسیم شده میان بازیکنان هم بخشی دیگر از مشکلات اردوی استقلال بود. استقلالی‌ها به رنگ و سبک دوخت لباس خود معترض بودند و می‌گفتند خجالت‌آور است با این تیپ جلف! به فرودگاه برویم. اتوبوس استقلالی‌ها نیم ساعت منتظر ماند تا فرشید باقری از منزل به هتل المپیک برسد. طبعاً اینکه یک تیم با عظمت و پیشینه بزرگ معطل بازیکن بماند خوشایند نیست. استقلالی‌ها از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۳ در لابی هتل یا محوطه بیرونی بلاتکلیف بودند تا بدانند تکلیف‌شان چیست. در این هنگام خیلی از آن‌ها به خوش و بش با مربیان و بازیکنان سپیدرود پرداختند. محمدرضا خرسندنیا بازیکن سابق آبی‌پوشان، حسین کعبی و محمدرضا مهدوی با استقلالی‌ها دوستی داشتند، خسرو حیدری هم ساعتی را مشغول گپ و گفت: با محمدرضا میرحسینی دستیار خداداد عزیزی بود.
رحمتی: علم غیب ندارم
اکثر بازیکنان تکلیف مجید حسینی، پژمان منتظری، جپاروف و تیام را نمی‌دانستند. شوخی و جدی درباره همه چیز صحبت می‌شد و معطلی باعث کلافه شدن تمامی اعضای تیم شده بود، حتی مدد جباری می‌گفت: شاید ممنوع‌الخروج باشد. البته بازیکنان جوان برای سفر ۱۰ روزه به ترکیه مشتاق به نظر می‌رسیدند. در یک صحنه فرشید اسماعیلی از مهدی رحمتی پرسید بالاخره چه کاره هستیم؟ رحمتی که به نظر ناراحت بود جواب داد علم غیب ندارم!

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: استقلال اردو ترکیه شفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۳۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، جوان‌گرایی یکی از اصول بازیکن سازی در فوتبال به شمار می‌رود و تیم‌های مطرح اروپایی حساسیت زیادی روی این موضوع دارند و در ترکیب خود خیلی کم از بازیکنان بالای ۳۰ سن استفاده می‌کنند.

تیم ملی فوتبال ایران هم در جام ملت‌های اخیر با افزایش سن بازیکنان مواجه بود به طوری که پس از لبنان ایران با میانگین ۲۹ سال دومین تیم پیر این مسابقات بود. بیشتر کارشناسان فوتبال هم نسبت به دعوت از بازیکنان پا به سن گذاشته در تیم ملی از امیر قلعه نویی (سرمربی تیم ملی) گلایه مند بودند.

تیم ملی زمانی می‌تواند از بازیکنان جوان استفاده کند که استعدادیابی در تیم‌های باشگاهی به درستی انجام شود و بازیکنان مستعد در تیم‌های پایه زیر نظر مربیان پرورش یابند تا با حضور در لیگ برتر مورد توجه مربیان تیم ملی قرار گیرد.

یعقوب وطنی جز مربیانی است که سال‌های زیادی را در فوتبال پایه گذرانده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص استعدادیابی در فوتبال ایران اظهار داشت: درست که در فوتبال استعدادیابی داریم اما مهم‌تر از آن استعداد پروری است. ما در کشوری زندگی می‌کنیم که دارای منابع انسانی زیادی است و در بحث آموزش مربیان فعالی در فوتبال ایران وجود دارند و به نظرم هر شخصی کوچک‌ترین استعدادی داشته باشد، استعداد او شناخته خواهد شد.

پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است

او ادامه داد: در فوتبال امروزی هم باشگاه‌ها و هم هیأت‌های فوتبال در استان‌ها بحث استعدادیابی را دنبال می‌کنند. مربیان تیم‌های ملی پایه هم با سفر به استان‌های مختلف، بازیکنان زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرده‌اند. پس از استعدادیابی، پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است که باید به آن توجه شود که متأسفانه ما در این چرخه معیوب هستیم و نمی‌توانیم آن طور که باید از استعدادهای خودمان استفاده کنیم. اگر مدیر باشگاهی بحث پرورش بازیکن را در نظر بگیرد و نتیجه گرا نباشد، مربی آن تیم می‌تواند استعدادها را به خوبی پرورش دهد تا در آینده مورد استفاده قرار گیرند.

وطنی افزود: من در آکادمی باشگاه‌های پاس، پیکان، تراکتور حضور داشته‌ام و به نوعی در آکادمی باشگاه استقلال هم دخیل هستم و باید بگویم که بحث استعدادیابی در فوتبال پایه در حال انجام است اما مربیان تیم‌های بزرگسال بیشتر نتیجه گرا هستند و نمی‌خواهند تا بازنده بازی شوند و به همین دلیل به بازیکنان جوان توجهی ندارند. به نظرم در تیم ملی هم همین نتیجه گرا بودن باعث شد تا امیر قلعه نویی از بازیکنان جوان استفاده نکند وگرنه خود قلعه نویی بهتر از هر شخص دیگری می‌داند که فوتبال ایران پر از استعدادهای جوان است و باید آنها به کار گرفته شوند.

آکادمی‌ها و هیأت‌های استانی باید بودجه کافی داشته باشند

وطنی تصریح کرد: بحث استعدادیابی در فوتبال را نباید از پایین به بالا نگاه کنیم، اگر آکادمی‌ها و هیأت‌های فوتبال استانی دارای بودجه کافی باشند، هیچ گاه شاهد پدیده بازیکن پولی در تیم‌های پایه نخواهیم بود. متأسفانه اکثر باشگاه‌ها نمی‌خواهد در زمینه توسعه آکادمی‌های خود هزینه کنند و این شرایط باعث خواهد شد تا مربیان و تیم‌های پایه برای تأمین بودجه مالی خود در کنار سایر بازیکنان از تعدادی بازیکن پولی هم استفاده کند.

مربی فوتبال کشور ادامه داد: شرایط در برخی از باشگاه‌ها به گونه‌ای شده است که تیم‌ها ۱۰، ۱۵ بازیکن سطح بالا دارند و از تعدادی بازیکن پولی برای تأمین مسائل مالی خود بهره می‌برند و به نظرم هیأت‌های فوتبال نمی‌توانند در این زمینه نقشی داشته باشند چون مسؤولان بودجه‌ای برای این کار در نظر نگرفته‌اند.

اختصاص ۲۰ درصد از بودجه باشگاه‌ها برای تیم‌های پایه

او خاطر نشان کرد: به عنوان مثال دو باشگاه فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان به دلیل بودجه‌ای که دارند، بازیکنان زیادی را به سطح اول فوتبال ایران تقدیم کرده‌اند و حتی برخی از این بازیکنان که در تیم‌های پایه حضور دارند، مشتریانی از تیم‌های اروپایی دارند. در پایان به این نکته می‌رسیم که بودجه مالی مهم‌ترین مساله است. کنفدراسیون فوتبال آسیا یکی از قوانینی که برای حرفه‌ای سازی باشگاه‌ها قرار داده استفاده از ۲۰ درصد از بودجه آن باشگاه برای تقویت آکادمی خود است که متأسفانه چنین چیزی در فوتبال ایران رخ نمی‌دهد و هرچه به AFC گزارش داده می‌شود، سند سازی است که توسط باشگاه انجام می‌شود.

وطنی در پایان گفت: باید بگویم هنوز افرادی هستند که عاشقانه در بخش فوتبال پایه و استعدادیابی فعالیت می‌کنند و این افراد با بازیکنانی که ترتیب می‌کنند، فوتبال ایران را به درجات بالا می‌رسانند و امیدوارم باشگاه‌های دیگر هم راه پیکان، فولاد و سپاهان را در پیش بگیرند و بیشتر به بازیکنان جوان خود بها دهند.

کد خبر 6023575

دیگر خبرها

  • نکو ستاره‌ استقلال را سرحال می‌خواهد (عکس)
  • بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان مشخص شدند
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • گزارش تمرین استقلال|مصدومیت یک بازیکن و غیبت هاشمی نسب/ هجوم تماشاگران به داخل زمین و بی نظمی عجیب در کمپ حجازی+ فیلم
  • گزارش تمرین استقلال|مصدومیت یک بازیکن و حضور پیشکسوتان/ هجوم تماشاگران به داخل زمین و بی نظمی عجیب در کمپ حجازی+ فیلم
  • سه لژیونر جدید والیبال ایران، مقصد: کره جنوبی!
  • مدافع سنگالی بازیکن کلیدی استقلال!
  • حضور سه بازیکن آذربایجان شرقی در اردوی تیم ملی هاکی سالنی مردان
  • 26 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان دعوت شدند
  • دعوت چند بازیکن مازندرانی به اردوی تیم ملی فوتبال هفت نفره